Abonnementer

Få hjælp til at integerere jeres formål med en AI beriget marketingindsats 

Mød jeres marketingrådgiver

Loa Brix har blandt andet erfaring fra rolle som Kommunikationschef i klimaorganisationen Gate 21, Kommunikationschef i Klima- og Energiministeriet, Marketingchef i Gyldendal Forlag og interrim CMO-roller i flere danske virksomheder.

Hun bruges ofte som moderator og foredragsholder og digital rådgiver.

ekspertiser

1

Strategi

Find jeres brands formål  og brug det som afsæt for at udvikle det kompas, der skal sætte retning for jeres kommunikation og marketing.

Hjemmesider

Byg stærke relationer til de mennesker, jeres virksomhed er til for med en hjemmeside, der matcher jeres brands formål .

U

SEO

Generer mere relevant trafik ved at blive synlig på Google med svar på det, jeres kunder søger efter.

Sociale medier

Nå ud til de mennesker, jeres virksomhed er til for at hjælpe gennem indhold, der fortæller jeres brands historie på sociale medier.

k

Indhold

Opbyg relationerne og få flere kunder gennem engagerende indhold målrettet jeres målgruppe, på det stadie de er i relationen. 

Email marketing

Hjælp jeres kunder gennem deres beslutningsproces og byg videre på relationen med strategisk email marketing.

Podcast

Opbyg relationen til jeres kunder, mens du udvider deres horisont ved at sætte lyd til dit brands fortælling gennem podcasts.

Visuelt indhold

Plej relationen til jeres kunder med visuelt indhold i form af billeder og video, der udtrykker din virksomheds formål og fortæller dit brands fortælling.

Automatisering og AI

Frigør tid, menneskelige ressourcer og kreativ kapacitet ved at implementere AI drevne værktøjer og automatisering.  

A

Kunderejser

Få indsigt i, hvordan I interagerer hensigtsmæssigt med jeres kunder eller brugere i hvert kontaktpunkt.

FAQ

Hvor lang tid binder vi os for?

Selv med brug af de nyeste AI værktøjer, kan vi vi ikke udrette mirakler over nigt. Derfor binder I jer for 3 måneder, når I tegner et abonnement. Derefter betaler I pr måned. Vi fakturerer forud til d. 1. i hver måned.

Hvilke resultateter kan vi forvente?

Alle samarbejder starter med en afklaring af situation, strategi og ambitioner. Først derefter kan vi sætte mål for indsatsen. Alt afhængig af hvor jeres virksomhed er på vej hen, udarbejder vi en realistisk plan med ambitiøse mål for samarbejdet. 

Vi har selv en marketingafdeling. Hvad kan I så hjælpe med?

Vi arbejder både med små virksomheder uden egen marketing- eller kommuikationsafdeling, og større virksomheder, der har kompetencerne inhouse men som har brug for et kompetenceløft eller en retning for arbejdet. Samarbejdet tilpasses altid til jeres situation og behov. 

Hvilke ydelser kan vi forvente at få med i abonnementet?

Alle abonnementer er bygget omkring en marketingtilgang, der kombinererer formålsdrevet strategi med AI teknologi. Alt afhængig af jeres situation kan vi tilpasse ydelserne, så de supplerer jeres behov bedst muligt. Er der behov for salgstræning, ny hjemmeside eller noget helt tredje, kan vi også tilbyde det gennem vores netværk af samarbejdspartnere. Læs mere her.